SERVIS JÍZDNÍCH KOL, KOČÁRKŮ A KOLOBĚŽEK DOČASNĚ UZAVŘEN !!!

Horská kola

Filtrovat

Výrobce
Horská kola

Hlavním znakem horských kol jsou široké pláště (až 2,35"), rovná řídítka (dnes převládají zahnutá, tzv. vlaštovky), lehčí převod, který vám umožní zdolávat i náročný terén (troj, příp. dvojpřevodník a 7-10 pastorků). Řazení páčkové, nebo v otočné rukojeti (všeobecně gripshift). Odpružené vidlice se zdvihy od 80 do 140mm, u celoodpružených tlumič...

Hlavním znakem horských kol jsou široké pláště (až 2,35"), rovná řídítka (dnes převládají zahnutá, tzv. vlaštovky), lehčí převod, který vám umožní zdolávat i náročný terén (troj, příp. dvojpřevodník a 7-10 pastorků). Řazení páčkové, nebo v otočné rukojeti (všeobecně gripshift). Odpružené vidlice se zdvihy od 80 do 140mm, u celoodpružených tlumiče zvládající zdvihy od 100 do 140 až 150 mm, rámy s odolnější konstrukcí a kratší geometrií, vyráběny za pomoci hliníkových, chrom molybdenových, či kompozitových materiálů.

Zobrazit celý článek

Horská kola  Počet produktů: 3

Zobrazeno 1 – 3 z 3 položek
Zobrazeno 1 – 3 z 3 položek

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Pečujeme o weby